De Fright Factory, een horror experience van Stichting De Fantasie Compagnie, opent dit jaar in plaats van in oktober, in april haar deuren al voor het publiek. De experience is gevestigd aan de Olympiaweg in Alphen aan den Rijn. 

Het team achter Fright Factory heeft gemerkt dat horror events zich niet tot oktober hoeven te beperken. Daarom draaien zij nu deze test. “Mocht deze editie een succes zijn, dan houden we zeker de optie open om het definitief naar de lente te verplaatsen”, laat Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie weten. “We gaan er in ieder geval weer een gruwelijk goed spektakel van maken!”

Deze editie van de factory staat volledig in het teken van de ‘Zombie Apocalypse’. Bezoekers worden geconfronteerd met de ondergang van de mensheid en moeten zichzelf zo snel mogelijk in veiligheid brengen. “Bezoekers zullen al gauw merken dat een catastrofe het beste én het slechtste in mensen naar boven kan halen”, laat De Nie doorschemeren. 

De factory is open op 28, 29 en 30 april. Tickets moeten vooraf gekocht worden via www.fantasiecompagnie.nl

De Fright Factory stond vorig jaar 3 avonden in het teken van ‘Seven Deadly’ Sins’. In een eerdere editie won de organisatie zelfs de Scare Award voor ‘Beste Acteurs’.

Kan je niet genoeg krijgen van de nieuwe attractie of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.