Op het oude terrein van voormalig Noorder Dierenpark Emmen wordt het eind oktober alles behalve gezellig. Tijdens Darknights wordt het Rensenpark overgenomen door allerlei griezelige karakters waaronder zombies. Voor dit evenement wist de organisator de Nederlandse grimeurs van serie The Walking Dead te strikken.

Het Rensenpark zal op 21, 22 en 23 oktober volledig in het teken staan van Halloween. Zo zullen er scare zones en spookhuizen verrijzen. De locatie was voorheen een dierenpark en daardoor kan er gebruik worden gemaakt van oude dierenverblijven. Verder zal het park aangekleed worden met strobalen, pompoenen en zorgen de licht- en rookeffecten voor een griezelige sfeer tijdens Darknights.

”Zombies, Gedrochten, Geesten en ander Gespuis deden er hun intrede. Overdag ver weggestopt onder in de gangenstelsels die het park nog steeds rijk is. Echter na sluitingstijd gebeuren hier dingen waar een normale bezoeker slapeloze nachten van zou krijgen! Tijdens Darknights geven we jou de kans een kijkje te nemen in deze wereld”.

Data en prijzen Darknights

De ticketshop staat inmiddels online. Darknights vindt plaats van donderdag 21 tot en met zaterdag 23 oktober 2021. Geïnteresseerde kunnen via de website een ticket met tijdslot reserveren. Tijdsloten zijn van 17.15 tot en met 21.45 te reserveren.

Er zijn 2 soorten tickets te bestellen. Een entreeticket kost €18,95. Daarnaast is er ook een VIP ticket. Deze kost €28,95 en dat is inclusief 8 munten.

Bestel hier de tickets.

Boo at the Zoo

Voorgaande jaren vond in hetzelfde park al Boo at the Zoo plaats. Het evenement kon vorig jaar op aanraden van gemeente Emmen niet doorgaan. De organisatie heeft het stokje toen doorgegeven aan de huidige organisator. Het doel hierbij is dat Darknights grootser en enger wordt.

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.

Bekijk ook eens het complete overzicht van Screams in Avonturenpark Hellendoorn:

Een compleet overzicht van Screams in Avonturenpark Hellendoorn