De details voor de Toverland Halloween Nights zijn bekend. Dit jaar kunnen we nog weinig nieuwe elementen verwachten, maar ‘Trapped’ en de parade keren terug in 2022.

Dit jaar kun je op 12 avonden genieten van de Halloween Nights in Attractiepark Toverland.
In 2021 vierde Toverland ’20 Years of Fear’ met een bijpassende experience in het doolhof. Deze keert in 2022 niet terug.
Op deze plek keren de ratten van ‘Trapped’ weer terug. Deze experience was in de jaren hiervoor ook al op deze locatie te bezoeken.

Overdag viert Attractiepark Toverland de Halloween Days: een kindvriendelijke versie van Halloween. De avonden van de Halloween Nights worden begonnen met een spannende parade; een traditie die na 2 jaar afwezigheid weer terugkeert. De monsters betreden het park en verdelen zich over de verschillende scare zones.

Ook dit jaar zijn er verschillende scare zones gratis te bezoeken: ‘Morgana’s Frozen Knights’, ‘Fiesta de los Muertos’, ‘DesTroy’, ‘Shadows of the Sea’ en ‘Cirque’.
Voor de haunted experiences moet een kaartje met een tijdslot aangeschaft worden. De prijs variëren van 5 euro voor ‘Fear the Woods’, ‘The Dollhouse’, ‘The Witches Forest’ en ‘Trapped’ tot 7,50 voor ‘Maison de la Magie’.

Wil je alle haunted experiences bezoeken? Dan kan je een Fear Pass kopen. Deze geeft je toegang tot alle 5 de haunted experiences zonder tijdslot en het ‘Trick or Eat’ dinerbuffet voor 62,50 euro. Het buffet is overigens ook lost te boeken.

De Toverland Halloween Nights zijn te bezoeken op 8, 15, 22 t/m 24, 26 t/m 31 oktober en 5 november 2022 van 10:00 t/m 23:00 uur. Koop dan nu je toegangsbewijs, buffet en tickets voor de haunted experiences via deze link.