De Scare Discord server is alsmaar groeiende en groeiende. Met momenteel meer dan 550 Scare Members in de server kan het moderatorsteam wel een extra paar handjes gebruiken. Daarom heeft de Scare Crew een vacature uitgezet:

Vacature vrijwilliger: Scare Discord Moderator

Scare Network is voor de Scare Discord server op zoek naar een Scare Discord Moderator (afkorting: Scare Moderator).

Wat houdt het zijn van Scare Moderator in?

Als Scare Moderator ben je actief in de Scare Discord server en beschik je over nette schrijf- en communicatievaardigheden. Ofwel, zo schrijf je graag in goed en beschaafd Nederlands en heb je een prettige tone of voice in je manier van communiceren. Daarin heb je een voorbeeldfunctie. 

Ook vind je het leuk om mensen te leren kennen en met mensen te socializen in de voice channels. Je bent dan ook regelmatig te vinden in de voice kanalen. Hierdoor ontstaat er een drempelverlagend effect en maakt dat het voor andere Scare Discord Members (afkorting: Scare Members) makkelijker om te joinen. Je bent als het ware een echte gespreksstarter.

Naast het moderaten van de server en het bevorderen van de activiteit in de Discord, vind je het ook leuk om meerdere activiteiten en voice-call meetings te organiseren. Denk hierbij aan New Member Nights waarin nieuwe Scare Members elkaar kunnen leren kennen. Of denk aan het organiseren van andere activiteiten in het voice kanaal. Bijvoorbeeld het faciliteren van een spelletjesavond, filmavond of wat meer serieuzere meetings zoals een discussie of een brainstormsessie. Zo wordt er dus door de Scare Moderator bijgedragen aan de groei van de Scare Discord en zo ook de scare- en halloweencommunity.

Wat bieden wij jou?

Je komt als moderator terecht in het moderatorteam van de Scare Discord en kom je naast dit team ook sneller in contact met de andere Scare Crewleden. Die net als jij binnen de overkoepelende organisatie Scare Network ook hun steentje bijdragen aan het doel: ‘Het laten groeien van de Nederlandse scare- en halloweenindustrie.’ Zo krijg je ook in de digitale wandelgangen een kijkje in de keuken van Scare Network. En mocht de samenwerking goed bevallen en je blijkt interesse te hebben om bij meerdere onderdelen van Scare Network te willen helpen, dan zijn er ook wellicht mogelijkheden om door te groeien.

Samenvattend: Ben jij een liefhebber van de scare- en halloweenindustrie en wil jij je steentje bijdragen aan de groei van de Nederlandse scare- en halloweencommunity? Stuur dan een e-mail voor 1 september naar contact@scarediscord.nl. Vertel hierin wie je bent en waarom jij Scare Moderator wilt worden. Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd terecht op eerder genoemd e-mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jongen, toekomstige Scare Discord Moderator zit in de struiken en reikt zijn hand naar je uit.

Over Scare Discord

Deze server bestaat nu ruim 2 jaar en is opgericht om scare- en halloweenliefhebbers, scare actors, creatives en organisatoren samen te brengen. Binnen deze Discord server chat iedereen over allerlei Halloween gerelateerde onderwerpen bijvoorbeeld over halloweenevents binnen en buiten attractieparken, scare acting en over het komend halloweenseizoen. Naast dat dit in de chat gebeurd wordt er ook zeer regelmatig met elkaar gecommuniceerd via de voice kanalen. Gezellig met elkaar (video)bellen en lekker rondhangen ter ontspanning. Het gaat dan niet alleen maar de hele tijd over Halloween maar ook andere gemeenschappelijke interesses worden aangesneden, zoals het bezoeken van attractieparken en de dagelijkse activiteiten. Het brengt een heuse cafésfeer met zich mee. Daarnaast zijn er al echte vriendschappen ontstaan en spreken leden ook zo nu en dan met elkaar af. Wil jij hier ook graag deel van uit maken? Kom dan gauw joinen via https://scarediscord.nl.

Lees ook

 

Scare Discord is jarig en viert feest!

Vandaag is het 8 juli en dat betekent dat Scare Discord één jaar bestaat! Om dit te vieren is de Scare Discord feestelijk aangekleed en hebben we een feestavondprogramma! Het feestprogrammaHet feestprogramma ziet er als volgt uit:19:30 - 20:30: Inloop in het kanaal...

Praat mee op Discord!

Heb je altijd al mee willen praten of lezen over Halloween evenementen, audities voor scare actors of je eigen ervaringen met Halloween delen in de breedste zin van het woord? Nou dat kan eindelijk! Vanaf vandaag is Scare Network ook op Discord te vinden. Scare...