Dit jaar is er een speciale VIP-editie van de Halloween Fright Nights. Dit vanwege de beperkte capaciteit door het COVID-19 corona virus.

Het volgende bericht is op de website te legen:

Halloween

Van 10 oktober t/m 1 november 2020

Halloween beleven zoals je nog nooit beleefd hebt? Kom dan naar Walibi Holland en beleef Halloween Spooky Days: speciaal voor stoere monsters van 6 tot 12 jaar die lekker willen griezelen! Liever iets heftigers? Kom dan naar Fright Nights, als je durft. Want tijdens deze speciale V.I.P. editie van Halloween Fright Nights zijn er geen veilige plekken. De meest intense en exclusieve Halloween Fright Night Experience tot nu toe!

Halloween
Fright Nights

Meer angst, meer spanning en gruwelijk anders dan voorgaande jaren. Beleef 20 jaar Halloween Fright Nights tijdens deze exclusieve editie. Dit jaar ben jij de VIP. Bereid je voor op een once in a lifetime experience. Letterlijk.

 

Koop je tickets als eerste!

Zet je naam op Eddie’s VIP-lijst en we houden je op de hoogte van de start van de exclusieve voorverkoop!

Schrijf je in!

Wil je er dit jaar bij zijn als bezoeker is het aan te raden je nu alvast op de VIP-lijst te zetten. Wij houden het in de gaten en zijn benieuwd hoe het programma er voor deze editie uit gaat zien. Dit omdat niet alles zoals normaal kan draaien. Wordt dit de beste editie ooit? We gaan het zien!