De opbouw van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland lijkt begonnen te zijn. Vanaf het pad richting Goliath is te zien dat er op het moment bouwwerkzaamheden plaats vinden. Achter de kartbaan worden houten constructies gebouwd.

De houten constructies lijken een soort walkthrough of scare zone te worden. Het gebied waar de werkzaamheden plaats vinden, bevindt zich tussen de G-Force en spookhuis Below. Op dit moment is het nog onduidelijk wat het gaat worden en is het wachten op de details van de Halloween Fright Nights 2021.

Hoe Walibi Holland dit jaar de Halloween Fright Nights gaat vieren is nog niet bekend. Wordt het een normale editie of weer een speciale corona VIP-editie zoals afgelopen jaar? De Halloween Fright Nights vinden plaats op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. Daarnaast is het grootste horror evenement van Nederland ook op 16 tot en met 31 oktober op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen te bezoeken. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

De volgende foto’s kregen we door van één van onze leden op de Discord server: 

Foto’s: Marz (op de Scare Network Discord)

De kartbaan werd in 2019 al gebruikt om toegang te geven tot Eddies Area achter Goliath.

Praat mee op onze Discord server of laat een bericht achter hieronder in de comments.

ScareZone kon eerder al melden dat er waarschijnlijk een draak ergens in het park komt te staan.

Is deze indrukwekkende draak straks te bewonderen tijdens de Halloween Fright Nights?