Op 25 en 26 september organiseert Quietus Horror hun nieuwe full contact experience Sommeil.

Quietus Horror produceert immersieve horror theater in België. Na Facsimile uit 2018 en Overture uit 2019, presenteert Quietus nu Sommeil.

Sommeil is een uur durende show, welke jij als bezoeker alleen zal beleven. Er zijn in totaal 6 plaatsen voor deze belevenis, 3 per dag.

Wil je dit beleven, dan moet je een mailtje sturen naar quietushorror@gmail.com. Hierna neemt de organisatie contact met je op en kijken ze of je een ticket mag kopen. Tickets zijn 50 euro en de show zal plaats vinden in de buurt van Leuven (België). Voordat je de show beleeft moet je eerst een waiver tekenen. Gasten krijgen een safewoord, dat kan gebruikt worden om de show stop te zetten, moest alles toch wat te intens worden. Het gaat hier namelijk om een full contact show waar je zelf het verhaal zal beleven.

Meer informatie over Quietus Horror vind je op hun Facebook of Instagram .

Durf jij het aan om een ticket te boeken?