Na het succes van Conspiracy-19 en Witchery Spell komt DarkPark nu met een huiveringwekkende horrorgame voor thuis.

”Als je dacht dat je veilig was aan je eigen keukentafel heb je het mooi mis. Met Never House haal je niet alleen een avontuur in huis, maar ook de hele geestenwereld. Je begrijpt het al, dit spel is niet voor iedereen weggelegd en toch is dit er eentje die je niet wilt missen”.

Never House is een puzzelavontuur dat op 1 juni uitkomt. Spelers ontvangen het spel per post zodat het gewoon vanuit huis gespeeld kan worden. Het spel kan gespeeld worden tot maximaal 4 personen.

”Spelers ontvangen een mysterieus pakket van een jong gezin dat recentelijk zijn intrek heeft genomen in het statige Never House in Halifax, Canada. De raadsels in het huis houden het gezin gevangen en ze vragen jou om hulp om hen te bevrijden. Maar wat betekent dit voor jou? Is er wel een gezin opgesloten in het huis of blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn. Kunnen huizen überhaupt ‘leven’? Had je deze doos maar nooit open gemaakt…”

DarkPark streeft ernaar om de games zo op te bouwen dat iedereen er tussen de 1,5 en 3 uur over doet. Dit kan per persoon verschillen. Er wordt een adviesleeftijd vanaf 16 jaar gegeven.

Durf jij het aan? Kijk voor meer informatie op:

https://www.darkparkgames.com/escape-room-spel-thuis-never-house/