Alleen de meest doorgewinterde waaghalzen zullen dit najaar de Bijlmerbajes op de meest gruwelijke wijze meemaken als zij zich binnen de gesloten poorten van ‘Het Bajes Experiment’ durven te wagen. Vanaf vrijdag 13 September 2019 t/m zaterdag 2 November zullen angstloze bezoekers onderdeel worden van het unieke ‘scare theater’. Een onvergetelijke, lugubere en bloedstollende beleving tussen de lost souls van geïnfecteerde gedetineerden die de bezoekers al schuimbekkend, stuiptrekkend en met bloeddoorlopen ogen zullen verwelkomen in de lange, donkere kelders van de bak… Durf jij het aan? Pak dan je laatste kans om deze unieke scare-experience mee te maken – volgend jaar bestaat de BijlmerBajes niet meer. Maar nu nog wel. En hoe.

Is er een medicijn?

Om de verdwenen bezoekers te bevrijden is stichting Cure opgericht. Een medisch onderzoeksteam van vrijwilligers werkte in het laboratorium in de kelder van de gevangenis aan een tegengif. Maar al snel wisten ‘lost souls’ de kelder binnen te dringen en sindsdien is het niemand meer gelukt contact te krijgen met de vrijwilligers. Is het ze op tijd gelukt om een tegengif te creëren? Of zijn ook zij nu besmet? Niemand weet het, maar dat de bezoekers van dit huiveringwekkende interactieve theater besmette ‘lost souls’ zullen tegenkomen, is een feit. Maak zo min mogelijk geluid, kijk ‘lost souls’ niet aan en raak ze absoluut niet aan, dan maak je misschien kans om deze bloedstollende ervaring na te kunnen vertellen…

Koop nu je kaarten voor deze once in a lifetime experience via www.hetbajesexperiment.nl en kijk je angst recht in de ogen. Tot ziens in de Bijlmerbajes. Als je durft.

Psychopaten en zieke geesten: wij zoeken JOU!

Voor dit unieke scare theaterconcept zoeken The Hosts Entertainment Agency en Bijlmerbajes events nog een
aantal gruwelijke zombies. Dus, ben jij die ex-cipier die nog steeds graag ongevraagd vaccins uitdeelt, de hysterisch krijsende schim van een gedetineerde, of een welwillende dokter die niet weet dat hij of zij zelf óók besmet is? Neem contact met ons op: wij willen JOU voor ons Bajes Experiment! Schrijf je nu in voor de auditie op 5 Augustus op: www.hetbajesexperiment.nl/aanmelden

Let op! Belangrijk is dat je op de volgende dagen beschikbaar bent (tussen 16:00 & 22:30):

• 13, 14, 20, 21, 27, 28 september
• 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26, 31 oktober
• 1, 2 november