De Apocalypse Games kwam eerder deze maand met twee nieuwe events, Squid Tournament en een Sinterklaas editie van The Breakout. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen kan de Sinterklaas editie van The Breakout niet door gaan. Het event zou plaatsvinden in een verlaten middelbare school. De organisatie laat weten het event niet te zullen verzetten. Alle ticketkopers krijgen het aankoopbedrag terug.

Ondanks dit slechte nieuws is er ook goed nieuws te melden. Het nieuwe Squid Tournament mag wel doorgaan. Deze game is bedacht door Warrior Events en is een combinatie van horror en een gigantische escape room. De organisatie laat weten: Aangezien dit spel onder de categorie ‘sport & spel’ valt, mag deze gewoon doorgaan. Ook wanneer er een verlenging van de lockdown zal plaatsvinden. Bij verlenging van de lockdown is het echter niet mogelijk om na 20.00 een drankje te nuttigen”.

Bedenker en organisator Alita Smit liet eerder al het volgende weten:

“Warrior Events staat bekend om haar horror producties. Squid Tournament wordt hier één van. Er zal dus geen scheidsrechter aanwezig zijn die op een fluitje blaast en je netjes vraagt om naar de zijkant te gaan. Nee, je zal echt worden beschoten door onze acteurs. Het zijn geen paintball of airsoft guns. De enige mensen die erg kleinzerig zijn zullen er een probleem mee hebben”.

Deze 2 uur durende adventure game kost €37,95 per persoon. Op 10, 11 en 17, 18 december zal deze game gaan plaatsvinden op een geheime locatie in de gemeente Groningen. Tickets zijn te bestellen via http://www.apocalypsegames.nl

 

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!