Hansa-Park staat tijdens de herfst meestal in het teken van horror. Het event ‘Zeit der Schattenwesen’ zal dit jaar echter niet doorgaan. En dat is al het derde jaar op rij. De vorige twee edities konden vanwege corona niet doorgaan. Waarom het event deze keer niet doorgaat is onbekend. Een volgende datum is ook nog niet bekend.

Terwijl veel andere attractieparken vanaf half oktober in de herfst de poorten openen voor Halloween-evenementen, organiseert het Duitse park traditioneel zijn spookachtige evenement in twee weekenden in september. Bezoekers lopen dan door een spookachtig park met bijzondere spookachtige attracties en optredens.

Het is nog onduidelijk wanneer het event ‘Zeit der Schattenwesen’ weer zal plaatsvinden in Hansa-Park. Het park zei daarbij: “De volgende datum is momenteel nog open. Hopelijk 2023 weer…”

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Lees ook eens: Traumatica heeft het eerste spookhuis bekendgemaakt