Toen wij laatst als eerste de beelden deelden van Movie Park Studios: Final Cut hadden wij een fantastische dag dankzij het team van het park. Niet alleen omdat wij als eerste deze speciale Halloween overlay mochten filmen en publiceren maar omdat wij ondertussen met nog iets anders bezig waren. Wij mochten op uitnodiging van het park één van de scare actors volgen terwijl hij zich klaar maakte om in zijn rol te komen.

Dit hebben we natuurlijk allemaal gefilmd en vandaag is de dag dat wij deze aan jullie kunnen laten zien. Wij mochten Philipp Wieseler volgen terwijl hij veranderde in zijn character die je tegen komt in scarezone ‘Acid Rain’.

Hieronder zie je de video die wij gemaakt hebben. Indien deze nog niet live is, zie je hoe lang het duurt voor deze in première gaat.

Vergeet je niet om gelijk even te abonneren op ons kanaal en te laten weten wat je van die video vond?

Movie Park Halloween Horror Festival

Philipp en zijn character kun je vinden in ‘Acid Rain’. Het verhaal achter dit gebied is:

Het is het jaar 2078. Zure regen heeft de wereld veranderd en bijna onbewoonbaar gemaakt voor levende wezens. Degenen die zichzelf niet op tijd konden redden, zijn in doodsangst gestorven of zijn in de loop der jaren gemuteerd in een beestachtige hybride. De weinige overgebleven mensen zijn samengekomen in kleine overlevingskampen en zijn een nieuw begin begonnen. In dit post-apocalyptische scenario wordt het (survival)leven gevierd met eten, muziek en alles wat daarbij hoort! Tussen actievolle attracties als Van Helsing’s Factory en NYC Transformer wachten hier een gevarieerd culinair programma en coole beats direct van de live DJ op je. Maar pas op: pas op voor de zure regen die af en toe over het kamp van de overlevenden klettert…

Het Halloween Horror Festival kan nog bezocht worden op:

  • 21 t/m 24 oktober
  • 28 t/m 1 november
  • 5 t/m 7 november

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.