Naast het griezelige Halloween Nights is er in Attractiepark Toverland ook een kindvriendelijke Halloween evenement te bezoeken. Vanaf zaterdag 9 oktober 2021 zijn er de Halloween Days. Dit evenement is voor de jongere Halloween liefhebber die het nog te spannend vind om in de avond lekker te griezelen. Overdag zijn er extra activiteiten die geschikt zijn voor de hele familie. Zo zijn er spannende griezelshows en een Magisch Pompoendoolhof.

Shows

Toos Toverhoed en Morrel zijn de sterren in deze nieuwe show genaamd ‘Toos & Morrel gaan griezelen’. Tijdens de show komen de bekende Toverland-karakters erachter hoe spannend en leuk Halloween is. Samen met het publiek wordt dit een echt griezelfeest. De bekende toverbroertjes Bertus & Jaapie keren ook terug met de show ‘De vloek van het museum’. Bertus en Jaapie gaan op verkenning op de mysterieuze zolder van een museum.

Magische Halloween-belevingen

De heksen en tovenaars van Toverland hebben het hele park prachtig aangekleed met
spinnenwebben en metershoge pompoencreaties. Ook zijn er vier spannende Halloween-belevingen. Zo kunnen bezoekers toverdrankjes brouwen met de grie-zellige heksen of een kijkje nemen in een Pumpkin Farm met honderden pompoenen. Daarnaast heeft Toos Toverhoed een Magisch Pompoendoolhof. Toos kan hierbij alle hulp goed gebruiken om een verkeerde toverspreuk ongedaan te maken. Tot slot is er een ontdekkingstocht in Dr. Fool’s Mansion. Hier kunnen dappere bezoekers hun angsten kunnen testen.

Trick or Eat dinerbuffet

Nieuw dit jaar in Toverland is het dinerbuffet. Bezoekers kunnen de griezelige dag extra magisch afsluiten in het ‘Trick of Eat’ buffetrestaurant. Kinderen tot en met 11 jaar betalen €17,50 per persoon. Volwassenen nemen plaats voor €32,50 per persoon. Het dinerbuffet is tussen 15:30 en 19:30 uur elk half uur te reserveren. De duur van het buffet duurt 1 uur en 20 minuten.

Data en prijs Halloween Days

De Halloween Days vinden dit jaar plaats op 9 en 10 oktober, 16 tot en met 31 oktober en 6 en 7
november. Toverland is dan minimaal geopend tot 18:00 uur. Entreeprijzen verschillen per dag. De tickets zijn al te bestellen vanaf €28,- voor volwassenen en kinder vanaf 140cm. Tickets zijn te bestellen op de website van het attractiepark.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween. Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Naast de Halloween Days zijn er ook de Halloween Nights. Lees hieronder alles over dit evenement:

Alles over Halloween Nights 2021 in Attractiepark Toverland