Het meermaals bekroonde evenement “Horror Nights – Traumatica” vindt plaats in een wereld na de apocalyps. 5 rivalisere facties leven in de meeslepende verhaalwereld, die allemaal controle willen krijgen over Traumatica. Hoe meer je weet over de wereld van Traumatica, hoe meer je jezelf kunt onderdompelen. We hebben een uitgebreid veiligheids- en hygiëneconcept ontwikkeld en hebben er alles aan gedaan om in het najaar de deuren van Traumatica weer te openen. Bezoekers, minstens 16 jaar oud, beleven hier hun eigen horrorfilm.

In 2017 veranderd Europa-Park de naam van de Horror Nights naar Horror Nights Traumatica. Afgelopen twee jaar hebben we kennis kunnen maken met de vijf rivaliserende groepen. Als bezoeker teed je binnen in de wereld na de apocalypse. Bij het einde van de wereld is het kwade aan de macht gekomen. Vijf rivaliserende groepen strijden om de heerschappij. Als bezoeker zit je hier midden in. Voor welke groep kies je?

Nieuw in 2021 is de zesde groep de Rotters, zij zijn de afgelopen jaren rustig de wereld van Traumatica binnen gedrongen.

In tegenstelling tot veel andere evenementen kent Traumatica één verbindende verhaal lijn. De drie scarezones verbinden de vijf haunted houses. Deze scarezones zijn: Warzone, Shortcut en Wasteland.

Traumatica opent 24 keer zijn deuren voor bezoekers van 29 september tot en met 13 november 2021.

Haunted Houses

Ghouls – Unleashed

Wie eerder dacht dat de Ghouls brutaal zijn, moet eerst de Ghoul Queen Tara leren kennen! Gevormd door Tara tot perfecte jagers en losgelaten, zijn de Ghouls altijd op zoek naar voedsel. Wie hun donkere grotwereld betreedt, heeft maar één doel: overleven!

Shadowborn – Reunion

De Shadows zijn zich bewust van hun macht. Onverschillig, fronsend naar anderen, sexy maar vol bloeddorst, organiseren ze een etentje. Het klinkt misschien verleidelijk en verleidelijk, maar er is iets anders aan dit diner – JIJ bent het hoofdgerecht!

The Fallen – Madness

Ontelbare jaren als dienaar van Dragoş Shadowborn, Lord of the Shadows, hebben Crawley, leider van The Fallen, steeds dieper tot waanzin gedreven. In The Fallen – Madness kruipt de gast in het hoofd van Crawley en ervaart hij de verwarrende en onvoorspelbare wereld van zijn gedachten.

The Pack – Sabotage

Mad Dog, het voormalige alfamannetje uit The Pack, is het zat – hij wil Roxy weer vervangen en doet er alles aan om haar uit haar positie aan de top van het peloton te verdrijven. Hij deinst er niet voor terug zijn eigen huis te saboteren en een bom te plaatsen.

Resistance – House of Rotters

Rotters hebben de verzetsbunker ingenomen en verdreven. Het verzet wil het heroveren, maar ze hebben jouw hulp nodig. Het Rotters Magnetic Pulse Device moet geactiveerd zijn. De RMPD is in staat om de kuddes brute wezens buiten werking te stellen, althans tijdelijk. Zal het The Resistance genoeg tijd geven om de bunker te bestormen en te heroveren?

Naast de 5 haunted houses kan je een van de 3 scare zones bezoeken. Verder zijn Fluch der Kassandra en Yougstar-Coaster Pegasus open. 

Ook dit jaar kun je als bezoeker weer een Not Alone Experience boeken. Hierbij bezoek je 2 haunted houses in het donker, om opdrachten uit te voeren. 

Vanwege de huidige situatie in de wereld is er dit jaar geen ice show of Vampire’s Club

Praktische informatie

Openingstijden

deur open: 18:45
event: 19:30 – 23:00

woensdag 29 september 2021
vrijdag 1 oktober 2021
zaterdag 2 oktober 2021
vrijdag 8 oktober 2021
zaterdag 9 oktober 2021
zondag 10 oktober 2021
vrijdag 15 oktober 2021
zaterdag 16 oktober 2021
zondag 17 oktober 2021
donderdag 21 oktober 2021
vrijdag 22 oktober 2021
zaterdag 23 oktober 2021
zondag 24 oktober 2021
woensdag 27 oktober 2021
donderdag 28 oktober 2021
vrijdag 29 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021
zondag 31 oktober 2021
donderdag 4 november 2021
vrijdag 5 november 2021
zaterdag 6 november 2021
zondag 7 november 2021
vrijdag 12 november 2021
zaterdag 13 november 2021

Tickets

Event ticket:
voorverkoop: €34,00/35,00
voorverkoop preview: €24,00 

Entree & Shoxterpass ticket:
voorverkoop: €77,00

Not Alone Experience ticket:
voorverkoop: €249,00

 

Locatie

Europa-Park-Straße 2
77977 Rust
Duitsland