Museum The Upside Down in Amsterdam wordt met Halloween flink op zijn kop gezet. Hier komt een haunted house te staan met een ijzersterk verhaal. Het zal een walking experience worden met verschillende kamers en geweldige schrikmomenten.The Army of Horror is een exclusief evenement tijdens Halloween. The Experience wordt getransformeerd tot de donkerste versie met griezelige acteurs.

”Een leger waar we de regels verknoeien. Er zijn geen grenzen en geen terughoudendheid – we zijn hier om u te storen. Het is alleen een kwestie van perspectief. In een oogwenk zou u bij ons aan de donkere kant kunnen staan. Dus wees voorzichtig… voordat je het weet, zie je niets dan duisternis”.

The Upside Down Amsterdam staat bekend om zijn vrolijke, bruisende en kleurrijke energie, waarbij mensen 360 dagen per jaar de ervaring verlaten met niets anders dan een stralende glimlach.

Maar Raad eens? Tijdens deze exclusieve 5 dagen Halloween neemt The Army of Horror de hele ervaring over. Ze nemen bezoekers mee op een reis door hun verwrongen en griezelige horrorwereld.

Praktische informatie

Openingstijden

12:00 t/m 00:00 uur

woensdag 27 oktober 2021
donderdag 28 oktober 2021
vrijdag 29 oktober 2021
zaterdag 30 oktober 2021
zondag 31 oktober 2021

Tickets

Toegangsprijs: €24,95

 

Locatie

Europaboulevard 5
1079 PC Amsterdam