THE UPSIDE DOWN is overgenomen door het Army of Horror! Vandaag t/m zondag 31 oktober is het grootste en meest interactieve Instagram Museum van Amsterdam helemaal omgetoverd tot het engste en meest enge Haunted House van de stad!

Dit bijzondere evenement zal niet alleen jou, je vrienden of collega’s volledig op zijn kop zetten, het zal je ook de stuipen op het lijf jagen! Een uniek evenement rond Halloween, ondersteund door onze partners die je een geweldige muziek-/clubervaring bieden na afloop, met DJ’s, eten en drinken!

Voor deze bijzondere eerstejaars editie biedt de organisatie de lezers van Scarezone graag 20% ​​introductiekorting plus een gratis drankje aan. Dit drankje is zeker nodig om bij te komen van je scary ervaring in onze kamers… Beloofd!

Tickets met korting The Upside Down

Als Scarezone-lid kunnen jij en je vrienden of collega’s tickets reserveren via de website. met de kortingscode SCAREZONE20

Durf jij binnen te komen? Scare you soon! Mwahahaha…

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.