Na de laatste persconferentie werd het duidelijk dat een coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk was om als bezoeker de Halloween Fright Nights te bezoeken. Walibi Holland heeft dit toen na afstemming met de Gemeente Dronten naar buiten gebracht. Inmiddels laat het park weten dat deze beslissing is teruggedraaid. Volgens de gemeente kunnen een aantal locaties in het park niet gekenmerkt worden als doorstroomlocatie. Dit heeft als gevolgd dat het park nu wel om een coronatoegangsbewijs gaat vragen.

Bezoekers die inmiddels een ticket hebben gekocht voor de Halloween Fright Night of Halloween Spooky Days en geen coronabewijs kunnen tonen, krijgen nu de mogelijkheid om het aankoopbedrag terug te krijgen. Walibi zal zo snel mogelijk een e-mail sturen naar iedereen die een ticket heeft aangeschaft. Hierbij kan er aangegeven worden of bezoekers willen afzien van de gekochte Halloween tickets.

Geen e-mail ontvangen? Bezoekers kunnen ook gegevens achterlaten via deze link.

Let op: Reageer uiterlijk donderdag 7 oktober 2021 wanneer je wilt afzien van de gekochte tickets.

Testen voor toegang

Voor bezoekers zonder coronatoegangsbewijs blijft het nog wel mogelijk om Walibi te bezoeken. Via testenvoortoegang.org kan iedereen een test inplannen. Dit hoeft overigens niet voor kinderen onder de 13 jaar. De dichtstbijzijnde testlocatie is op de Ceintuurbaan in Harderwijk. De testuitslag is 24 uur geldig.

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Bezoekers die geen coronatoegangsbewijs hebben en ook geen testen voor toegang willen doen, kunnen nog wel terecht bij onder andere de Halloween Nights in Attractiepark Toverland of Screams in Avonturenpark Hellendoorn. Ook voor toegang tot Scare Me in Almere is geen coronatoegangsbewijs nodig. Regels hierover kunnen nog altijd aangepast worden. Houd hierover ScareZone in de gaten voor het laatste nieuws.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Halloween? Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Halloween Fright Nights 2021: Alle spookhuizen, experiences en walkthroughs