Walibi Holland heeft onlangs entreetickets voor Halloween Fright Nights in de verkoop gezet. Daar zaten tot voor kort nog geen extra opties bij zoals tickets voor spookhuizen. Daardoor was het nog onbekend wat er dit jaar allemaal te doen is. Tot nu! Lees hier welke spookhuizen, experiences en walkthroughs er dit jaar zijn, inclusief de prijzen.

Walkthroughs

  • Wicked Woods (€10,-)

De eerste walkthrough waar Walibi dit jaar naar buiten kwam was Wicked Woods. Bezoekers konden de attractie vorig jaar voor het eerst bezoeken. Door de vroegtijdige sluiting van het evenement vorig jaar konden veel bezoekers Wicked Woods niet bezoeken. Voor velen blijft het een nieuwe walkthrough om te ontdekken.

”Na de Salem Witch Trials in 1692 dacht het volk dat ze alle heksen hadden uitgeroeid en weer veilig waren. Maar de sterkste en meest kwaadaardige heksen overleefden het en trokken zich terug in het diepe, donkere bos… Op de loer, wachtend en sterker dan ooit… Durf jij het aan om Wicked Woods in te trekken?”

  • The Final Hideout (€8,-)

Nieuw dit jaar is de walkthrough The Final Hideout. Deze beleving is te vinden bij de oude kartbaan en staat in het teken van zombies.

”Het einde der tijden is aangebroken, de apocalypse is onafwendbaar en je hebt al je survival skills nodig. Overleef jij deze walk of death langs bloeddorstige zombies? Go for it!”

Experiences

  • Wrong Turn: Into Darkness (€12,50)

Aan de rand van het attractiepark bevind zich een nieuwe experience. In Wrong Turn: Into Darkness maken bezoekers een tocht op een kar die hen meeneemt naar duisternis.

”Al het kwaad van de wereld heeft een oorsprong, een oude wereldreiziger zegt de oorsprong te kennen en neemt je mee op zijn kar. Hij wilt je die oorsprong laten zien. Stap aan boord en rij de duisternis in. Dit is misschien wel de (laatste) rit van je leven”.

  • Dinner experiences (€45)

Walibi Holland presenteert dit jaar twee dinner experiences tijdens Halloween Fright Nights. Bezoekers kunnen kiezen uit spookhuis The Clinic en Campsite of Carnage. Bij de horror-walkthrough kan er een hapje en drankje genuttigd worden in de caravans.

”Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om ‘romantisch’ te dineren in een bloederig ziekenhuis? Ja? Dan is dit je kans! Als je niet bang bent voor freaky doktoren tijdens het eten, dan dagen we je uit om een tafeltje te reserveren in deze unieke, exclusieve Dinner Experience… Je krijgt volledige bediening, shared dining (een goed gevulde plank per tafel met voor ieder wat wils), sidedishes, nagerecht en 1,5 uur onbeperkt drinken (bier, wijn, frisdrank, koffie en thee)”.

  • Campsite of Carnage (€6,50)

Bezoekers nemen een kijkje of camping ‘The Sunshine’. Daar is niet iedereen van gediend.

Spookhuizen

  • Psychoshock (€6,50)

In dit spookhuis wordt onderzoek gedaan naar angst. Er worden voortdurend proefpersonen het lab ingestuurd voor bizarre experimenten.

  • The Villa (€6,50)

Dit bekende spookhuis zit vol horrorklassiekers. Bezoekers van het huis krijgen hierbij een rol in hun eigen horrorfilm. Dit jaar zijn er 3 nieuwe scenes toegevoegd aan het inmiddels 11 jaar oude spookhuis. Dit zal voor een afgrijselijke finale gaan zorgen.

  • Jefferson Manor (€6,50)

Bezoek hier een landhuis van de familie Jefferson. Jaren geleden is de familie op een mysterieuze wijze is overlegen. De Jeffersons zouden geesten hebben opgroepen. Maar klopt dit gerucht ook en wat is de familie fataal geworden?

  • Below (€15,-)

Ga als ongediertebestrijder het ondergrondse gangenstelsel in. Stap in een speciaal pak het duistere riool binnen en ontdek wat hier gaande is.

De grote afwezige in dit rijtje is spookhuis Haunted Holidays II. En dat is opmerkelijk aangezien de locatie wel was ingetekend op de plattegrond die Walibi eerder online zette.

Scare Zones

De scare zones zitten zoals elk jaar bij de prijs inbegrepen en zijn toegankelijk voor iedereen. Voor de aankomende editie zijn er geen nieuwigheden. Twisted Hellfire is zoals verwacht verplaatst van Wilderness naar het ‘vlaggenpad’. Dit pad ligt tussen het reuzenrad en de Speed Zone. De overige scare zones zijn Villains, Firepit, Pirate’s Cove en Nightmares.

Data en prijs

De Fright Nights zijn elk weekend van 9 tot en met 31 oktober te bezoeken. Daarnaast is het event ook vanaf 21 oktober op de donderdag en vrijdag. De Spooky Days zijn op meer dagen te bezoeken. Dit is van 9 tot en met 31 oktober met uitzondering van 11 tot en met 15 oktober.

Het park is tijdens deze dagen geopend van 10.00 tot 23.00 uur. Een E-Ticket voor het event kost €36,50.

Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat Walibi vraagt naar een coronatoegangsbewijs. Bezoekers nemen hun coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee.

Tickets bestel je op de website van Walibi Holland.

Welke spookhuizen, walkthroughs en experiences ga jij allemaal bezoeken? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee. Zo mis je helemaal niets meer over alles wat met Halloween te maken heeft.

Walibi Holland betrekt dit jaar voor het eerst het naastgelegen vakantiepark Walibi Village bij de Halloween Fright Nights. Lees het bericht hier:

Walibi Village After Dark tijdens Halloween Fright Nights