De makers van de real-life horror game The Nightmare of Eveline Shadow hebben onthuld dat de game speelbaar zal zijn voor slechts EEN DAG! Niet meer dan enkele groepen van vier personen zullen de kans krijgen om The Nightmare of Eveline Shadow te spelen als enige in de wereld.

Marriott, Renaissance Amsterdam Hotel zet nieuwe standaard voor interactieve hotelbelevingen

The Nightmare of Eveline Shadow is een unieke samenwerking die is ontstaan door de eveneens ongebruikelijke omstandigheden die de coronacrisis met zich hebben meegebracht. In een ongekende samenwerking is het avontuurlijke, stijlvolle en intrigerende Renaissance Amsterdam Hotel gekozen om daar als eerste hotel een ‘immersive’ en interactieve horror beleving neer te zetten.

Ralf Vaessen, Director of Sales & Marketing: “Het is ongekend voor het Renaissance Amsterdam Hotel om een interactieve beleving van dit kaliber te hosten in ons hotel. Het verhaal van Eveline Shadow intrigeert en nodigt uit om op ontdekking te gaan. Dit zijn beide pijlers waarop Renaissance zich onderscheid van andere hotels”.

Dit is geen spookhuis, de game is verhalend en volledig interactief en alleen de spelers bepalen het verloop. Het is ook geen escape room, je duikt in een hele wereld met velen kamers en verhaal gedreven uitdagingen. Dit is ook geen videogame, de game vindt plaats op een echte
gethematiseerde fysieke locatie met levende acteurs in plaats van NPCs en jij staat er middenin.

Jeroen van Hasselt, Game Designer: “Dit is een real-life horror game zoals je ze nog niet eerder kent. Een unieke blend die je zal meeslepen op een ontdekkingstocht waarin je de realiteit van de buitenwereld zal vergeten.”

Over The Nightmare Of Eveline Shadow

Horrorschrijfster Eveline Shadow is bezig met haar nieuwste boek ‘The Nightmare’ vanuit haar hotelkamer, toen ze mysterieus verdween. Sindsdien is er iets aan de hand; haar aanwezigheid is nog steeds voelbaar. Wanneer de realiteit aan het vervagen is en haar schrijfsels door de spookachtige gangen dwalen, durf jij door het verhaal te gaan om het tot een einde te brengen? De game zal je opslokken in de ijzingwekkende leegte en gangen van het gigantische Renaissance hotel in Amsterdam.

Features:

  • Slechts een dag speelbaar, ‘once-in-a-lifetime-event’
  • Unieke real-life horror game met verhalende en innemende ‘mechanics’
  • Meerdere professionele acteurs
  • Nieuw perspectief op horror dat niet alleen om schrikken draait.
  • Spelers bepalen het verloop van het spel
  • Afhankelijk van de spelerskeuzes 1,5 tot 2,5 uur beleving
  • Een ontdekkingstocht door meerdere verdiepingen, tientallen kamers en een dwaalspoor
    van gangen
  • Volledig gratis speelbaar!

Mensen die willen meedoen, maken kans door het volgende formulier in te vullen:
https://bit.ly/TNoESapply
Genodigden ontvangen hun uitnodiging van Eveline Shadow op Halloween (31 oktober).

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.