Op 15, 22 en 29 oktober 2022 is het Avonturenpark van 10.00 tot 23.00 uur geopend en wordt het tussen 19.00 en 23.00 uur doodeng tijdens SCREAMS. Met jouw online ticket kun je vanaf het door jou gekozen tijdstip het park bezoeken en ๐’ƒ๐’†๐’‘๐’‚๐’‚๐’ ๐’‹๐’† ๐’›๐’†๐’๐’‡ ๐’‰๐’๐’† ๐’๐’‚๐’‚๐’• ๐’‹๐’† ๐’˜๐’†๐’ˆ๐’ˆ๐’‚๐’‚๐’•!

Het horrorevent Screams vindt vanaf 19.00 uur plaats.

Vanaf 19.00 uur: SCREAMS โ€“ 10 grote attracties geopend, 2 walk throughs, 3 haunted houses en 4 scare zones. Tijdens SCREAMS word je achtervolgd door je grootste nachtmerries op weerzinwekkende locaties. En vergeet de 100+ scare actors niet. Je bent nergens veilig.ย THERE IS NO ESCAPE!

WHO WILL HUNT YOU?

Dit jaar heeft THE KILLER zijn meest gruwelijke vrienden uitgenodigd om op jou en jouw vrienden te jagen. Vier avonden wordt het park overgenomen door deze duistere figuren. Durf jij ze allemaal onder ogen te komen?
โ€“ The Smilers (psychopatische clowns)
โ€“ The Undead (hongerige zombies)
โ€“ The Brides (bloeddorstige bruidjes)
โ€“ The Crew (sadistisch hotelpersoneel)
โ€“ The Knights (moordlustige ridders)
โ€“ The Witches (ongure heksen)
โ€“ The Pirates (huiveringwekkende piraten)
โ€“ The Infected (gemuteerde patiรซnten)
โ€“ The Darks (ondergrondse wezens)

Haunted Houses & Scare Zones

Durf jij alle gruwelijke vrienden van THE KILLER onder ogen te komen? Je vindt ze in onze 9 horror zones. Houd je van รฉchte spanning? Betreed dan onze 3 doodenge haunted houses. Je kunt de haunted houses bijboeken in stap 2 van de ticketshop als je je entreetickets voor Screams aanschaft.

Horror Hotel

Diep onder de grond bevindt zich het engste hotel waar jij ooit binnen bent geweest. The Crew werkt al jaren in dit bloederige hotel en kent het ondergrondse gangenstelsel op hun duimpje. Verlaten kamers, een defecte lift, een lugubere eetzaal. Durf jij in te checken?ย 

Death Lab

In dit bloederige laboratorium zijn onderzoeken en experimenten totaal verkeerd afgelopen. De testpersonen zijn niet meer zichzelf. The Infected zijn constant op zoek naar mensenvlees en bloed. Weet jij wรฉl snel uit dit verschrikkelijke laboratorium te ontsnappen?

Witch House

Beleef samen met jouw vrienden dit creepy avontuur in het huis van The Witches. Let goed op want hoe dieper je dit huis in gaat des te groter wordt het gevaar. Ze houden jullie in de gaten. Je hoort ze. Ze zitten overal en wachten op jou. Hoeveel zouden het er zijn?

Zombie Attack

Een grote explosie heeft het sloopterrein verwoest en de aanwezige medewerkers veranderd in hongerige zombies. Militairen dreigen de strijd tegen The Undeads te verliezen en delen speciale guns uit aan iedereen die het durft het donkere sloopterrein te betreden.

Pirates Bay

Een donker gebied, laaghangende mist, rode kleuren komen je tegemoet. Je hoort kettingen, grommende geluiden en huiveringwekkend gelach. The Pirates maken dit gebied onveilig. Er zit maar 1 ding op: je zult ze onder ogen moeten komen.

Red Thirst

Houd je nek goed in de gaten. In deze zone heersen The Brides. Oogverblindend en zo charmant, maar ze kunnen hun ware aard niet langer verbergen. Ze willen jouw bloed en blijven jagen totdat hun bloeddorst is gelest.

Underground

Voorzichtig loop je de trap af. Je komt ondergronds uit in een meterslang riool. The Darks, wezens die niet tegen daglicht kunnen, terroriseren al jaren deze rioolgangen. Ze horen je hartslag. Probeer rustig te blijven, houd je hartslag laag want andersโ€ฆ

Scary Corn

Ieder jaar in oktober raken op het platteland vrouwen vermist. Bruut wordt midden in de nacht hun slaap verstoord en worden ze wakker in een donker maisveld. Maar echt wakker willen ze maar niet worden. Ze dwalen rond, in een soort van trance op zoek naar licht terwijl ze in de gaten worden gehouden door ogen die zich diep verstopt hebben tussen het mais.

Dragon Fear

Welkom in het leefgebied van The Knights en twee gevaarlijke draken. De ridders deinzen nergens voor terug. Hun drang om te jagen en moorden stopt nooit. Ze wachten jou en jouw vrienden op met hun bloederige zwaarden. Weet jij zowel de ridders als de draken te trotseren?

Freak Circus

De sadistische circusdirecteur ontvangt je met open armen. De mysterieuze klanken van het draaiorgel leiden je af. The Smilers zijn blij met jouw bezoek. Ben jij klaar voor deze bizarre wereld met gestoorde clowns, angstaanjagende situaties en bloedstollende momenten?

Praktische informatie

Openingstijden

Park: 10:00 – 23:00
Screams: 19:00 – 23:00

Zaterdag 15 oktober 2022
Zaterdag 22 oktober 2022
Zaterdag 29 oktober 2022

Ticketsย 

Entreetickets:
Voorverkoop: โ‚ฌ20,99
Reguliere prijs: โ‚ฌ27,49

Ticket haunted houses:
Horror Hotel: โ‚ฌ4,-
Death Lab: โ‚ฌ4,-
Witch House: โ‚ฌ4,-
Zombie Attack: โ‚ฌ5,-

Locatie

Luttenbergerweg 22
7447 PB Hellendoorn