Ben jij op dit moment een allround make-up artist in opleiding? Zijn horror, duistere figuren en Halloween helemaal jouw ding? Lees dan zeker even verder. Walibi Holland heeft voor de Halloween Fright Nights een vacature openstaan voor ‘Kap & Grime stagiair(e)’.

Het attractiepark in de polder is op zoek naar studenten die de gehele maand oktober beschikbaar zijn. Jouw taak is om de verschillende acteurs te transformeren volgens een schema. Je zal dan ook moeten beschikken over een goede timemanagement. Na het grimeren te hebben afgerond krijg je andere taken om uit te voeren. Zo kan je bijvoorbeeld backstage bij de spookhuizen of scarezones komen te zitten om de scareactors bij te kunnen werken als dit nodig is.

Naast de Halloween Fright Nights dagen dien je ook beschikbaar te zijn tijdens de repetities. Deze zijn op 23, 24, 25, 29 en 30 september, plus op 1 en 2 oktober. Afhankelijk van de indeling zijn je werktijden 08:00-19:00 uur of 12:30-23:30 uur.

Walibi geeft je een stagevergoeding van €300,- plus reiskostenvergoeding. Daarnaast wordt het eten en drinken verzorgd.

Bekijk de volledige vacature hier en geef je snel op via het online formulier.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.