The Horror Experience is op zoek naar mensen die van horror en griezelen houden. Heb je een passie voor acteren? Vind je het te gek om mensen om te toveren tot een freak? Of vind je het leuk om dingen te bouwen en een event in goede banen te leiden? Dan is dit je kans. Meld je vandaag nog aan en wie weet kom je straks het team van vrijwilligers versterken.

Het team achter The Horror Experience heeft de passie voor entertainment centraal staan. Met een flinke dosis creativiteit, passie en enthousiasme verzorgt het team concepten op maat.

Wij hebben alles in huis om van de kleinste dingen al een beleving te maken.

The Horror Experience zou je kunnen kennen van hun experience bij Swimfun in Joure. Vorig jaar konden bezoekers hier Lost in the Darkness beleven. En dat deden zij, want alle dagen waren uitverkocht.

Opgeven voor een van de taken kan eenvoudig via deze link. Naast een aantal persoonlijke gegevens hoef je alleen maar een motivatie op te geven en een voorkeur voor taak opgeven (scare actor, grimeur, crew).

Voor vragen kan je contact opnemen met info@thehorrorexperience.com

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.