Na 4 succesvolle Halloween-edities met onder andere House of Madness en Hotel 31 komt Daementia dit jaar met een nieuw spookhuis. In ‘The Puppet Show’ moeten bezoekers zich een weg banen door de duistere wandelgangen. De groepjes van 4 tot 6 personen komen gedurende de route ongeveer 20 acteurs tegen. Ben jij iemand die het leuk vind om mensen bang te maken? Dan kan jij zomaar een van deze 20 acteurs worden. Sluit je aan bij Daementia.

Spookhuis The Puppet Show kent 5 draaiavonden: 27, 28 en 31 oktober + 3 en 4 november 2023. De deuren zijn van 19:00 tot 00:00 uur geopend. Dit is je kans om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Let op: Scare actors dienen minimaal 18 jaar oud te zijn.

Daementia belooft in ieder geval een nooit eerder vertoond en levensecht marionetten spektakel. Alle kijkers zullen een uiterst aanwezig rol krijgen toebedeeld. Geïnteresseerden kunnen hier een korte vragenlijst invullen. Bijzonder is dat je kan aangeven welk type acteur je bent. Dus meld je aan als acteur en wie weet ben jij straks onderdeel van The Puppet Show.

Het adres is Canadalaan 6, 8980 Passendale.

ScareZone plaatst regelmatig oproepen waarbij scare actors, grimeurs, bouwers en vrijwilligers gezocht worden. Bekijk onze casting pagina hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.