Het horrorevenement van Almere, Scare Me, keert dit najaar terug. Bezoekers ervaren op de vrijdag- en zaterdagavonden de unieke horrorbeleving met 6 spookhuizen. Tijdens het Scare Event won de organisatie nog de award voor ‘Best Concept’. Heb jij altijd al eens mee willen doen als scare actor en lijkt het jou leuk om onderdeel van deze experience te worden? Twijfel dan niet en geef je op voor een auditie.

In oktober en november vind alweer de 18 editie van Scare Me plaats. En hoewel er nog niets over bekend is, weet de organisatie al wel te zeggen dat het spannender wordt dan ooit. De 6 spookhuizen zijn allemaal uniek van opzet. Het ene moment speel je als scare actor een kok in The Mansion en het volgende moment ben je een freaky piraat in Ship of Souls.

Naast scare actors zoekt Scare Me ook nog naar versterking bij andere werkzaamheden. Denk daarbij aan bardiensten draaien, EHBO of klusjes doen.

De auditie dag is op zaterdag 10 juni en start om 14:00 uur bij Scare Me. Opgeven is eenvoudig. Dat doe je namelijk via dit formulier. Ervaring in het scaren is mooi meegenomen maar zeker geen pré. Deelnemers dienen wel minimaal 18 jaar oud te zijn.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.