De lente komt al lekker door maar achter de schermen bij Dutch Haunting Events wordt hard gewerkt voor het komende seizoen. In november organiseert het bedrijf voor het eerst in jaren weer eens een echt horror-evenement. Veel is er nog niet over bekend maar het is al wel duidelijk dat dit zal plaatsvinden in de regio Eindhoven.

Liefhebbers van Halloween of horror kunnen hun hart ophalen, want ook na het seizoen valt er nog genoeg te schreeuwen en vrezen. Of zoals de organisatie zelf zegt: ”Hou je vast om een avond te gillen, krijsen, huilen en broekpoepen!”. Blok een van de draaidagen alvast in je agenda:

  • 5, 11 en 12 november 2023

Meer informatie over dit evenement volgt nog.

Dutch Haunting Events is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van scare actors en grimeurs voor verschillende events. Zo werden er vorig jaar 15 acteurs en grimeurs ingezet om een act te verzorgen tijdens Halloween Oirschot. Daarnaast waren zij ook in Rijen te vinden met het thema ‘Psychische inrichting’.

De organisatie kan altijd wel wat extra handjes gebruiken. Of dit nou acteurs, grimeurs, decorbouwers of runners zijn, dat maakt niet uit. Ook voor het organiseren van een feest of teamuitje zit je er goed:

Wij komen bij jou of bij bedrijven op locatie om het om te bouwen tot spookhuis en/of scarezone of we zetten een hele gave spooktocht weg.

Bij interesse en andere vragen is Dutch Haunting Events te bereiken via info@dutchhauntingevents.nl.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.