Scare Network is een platform om de Nederlandse scare & Halloween industrie meer op de kaart te zetten. Onderdelen hiervan zijn ScareZone, ScarePod, Scare Event en Scare Awards. Sinds kort zijn we ook actief geworden op YouTube. Hier plaatsen we unieke content en proberen we de kijker inzicht te geven in de wereld van Halloween.

In onderstaande video volgen wij Philipp Wieseler terwijl hij veranderd in het karakter die bezoekers kunnen tegenkomen in de scarezone ‘Acid Rain’. Tijdens het interview transformeert Philipp langzaam in zijn karakter en volgen we hem tot hij oog in oog met bezoekers komt te staan.

Tijdens het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany heeft de nieuwste achtbaan van het park een overlay gekregen. Als onderdeel van het Halloween event bevat de attractie verschillende horror scene. Wij mochten nog voor de opening van deze horrorattractie een onride filmen.

Naast deze video’s zal Scare Network meer content gaan plaatsen. We houden nog even geheim wat dit precies zal zijn. Wil je nou meer van dit soort video’s zien? Vergeet dan niet om te abonneren op ons kanaal.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.