Halloween Fright Nights: Symphony of Screams start zaterdag 7 oktober. Met 4 spookhuizen, 4 experiences en 2 walkthroughs kunnen bezoekers weer helemaal losgaan op een van de 12 dagen. Ben je nu van plan om echt alles te bezoeken? Dit kan ten eerste een uitdaging worden maar het is zeker niet onmogelijk. Sterker nog, Walibi heeft de R.I.P. Pass in het leven geroepen om sneller alle spookhuizen te doen. Maar wat kan je er nu precies mee?

De R.I.P. Pass geeft de houder eenmaal toegang via een aparte ingang van alle 4 de spookhuizen. Wachten in de reguliere rij is dus niet nodig. De spookhuizen die onder deze pas vallen zijn Jefferson Manor, Psychoshock, The Villa en het nieuwe The Final Slay Ride.

Een R.I.P. Pass kost €45,- en dat is nog exclusief het entreebewijs voor de Halloween Fright Nights. Dat klinkt als een flink bedrag maar is dat het ook? Alle 4 de spookhuizen kosten los €8,50 per stuk. Na een kort rekensommetje zou je daar dus €34,- voor kwijt zijn. Je betaalt dus €11,- extra om op elk gewenst moment de reguliere wachtrijen van de huizen te skippen.

Tickets voor een R.I.P. Pass en alle andere experiences bestel je hier.

De Halloween Fright Nights bezoek je op:

7, 8, 14, 15, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28 en 29 oktober 2023.

Het park is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur. Overdag zijn de Halloween Spooky Days aan de gang. Dit is het familievriendelijke Halloween-event.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.