Het feestelijke spookhuis Haunted Holidays opende in 2012 voor de eerste keer zijn deuren. Bezoekers liepen langs verschillende scenes die elk een andere feestdag uitbeeldde. Zo kwam niet alleen Sinterklaas voorbij maar ook Carnaval, Oud & Nieuw en Kerst. Het huis kreeg in 2017 enkele upgrades totdat de deuren in 2020 sloten. En tot op de dag van vandaag zijn deze deuren ongeopend gebleven. Tot 7 oktober 2023 dan, want bij de start van een nieuwe editie Halloween Fright Nights openen de deuren weer voor heldhaftige bezoekers. De naam Haunted Holidays is inmiddels geschrapt maar de Kerst is gebleven. En daarom presenteert Walibi Holland eenmalig het nieuwe spookhuis onder de naam The Final Slay Ride.

Het spookhuis The Final Slay Ride is straks vlakbij de uitgang van El Rio Grande te bereiken. Er mag dan misschien al een aantal jaren niets meer mee gedaan zijn, het grootste gedeelte van Haunted Holidays verdwijnt en maakt plaats voor nieuw decor. Eenmaal binnen ervaren de bezoekers Kerst als nooit tevoren. De demoon Krampus heeft de noordpool in zijn greep. Hierdoor is Kerst een complete chaos geworden.

De tekst op de website van Walibi Holland luidt dan ook: ”The most wonderfull time of the year… of toch niet? Dit jaar heeft Krampus de noordpool in zijn greep en is kerst een complete chaos. Zorg dat je niet gewurgd wordt door de agressieve kerstlampjes of doorboort wordt door de scherven van kapotte kerstballen… So lets’s DIE together on a SLAY RIDE together with you!”

Volgens Walibi is 2023 het enigste jaar dat The Final Slay Ride is te ontdekken. Het park uit de polder heeft namelijk grootse plannen om uit te breiden met 2 nieuwe achtbanen. Het spookhuis zal hiervoor moeten wijken. Wacht dus niet te lang en ervaar Kerst op een lugubere manier voordat het te laat is.

Tickets voor The Final Slay Ride of andere spookhuizen bestel je hier.

Normaal gesproken kunnen bezoekers een overnachting boeken in een van de After Dark huisjes maar deze is net als voorgaande jaren in een bijzonder rap tempo uitverkocht. Bezoek de Halloween Fright Nights op 7, 8, 14, 15, 19 t/m 22 en 26 t/m 29 oktober 2023.

Benieuwd naar alle andere prijzen? Klik dan hier.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.