In 2021 opende Secrets of St. Elmo in Movie Park Germany tijdens het Halloween Horror Festival. Dit technische spookhuis opende vorig seizoen als een soort “spoken shooter”. Gewapend met een pistool ging je op jacht in deze attractie.

Dit jaar worden de pistolen compleet vervangen door een lantaarn. De Haunted Lantern is terug in Movie Park Germany. Je kent deze misschien nog wel uit de “Wrong Turn”, de ervaring die in 2018 en 2019 op de huidige plek van de Movie Park Studios stond. Het Nederlandse bedrijf levert deze lanterns aan verschillende evenementen, waar onder Scare Me in Almere en verschillende Britse evenementen.

Door middel van deze lanterns heeft Movie Park Germany de mogelijkheid om controle te hebben over het licht en de duisternis, die jij zelf met je mee draagt door dit western stadje van St Elmo. Dit geeft een nieuwe duistere dimensie aan de Secrets of St. Elmo

Secret of St. Elmo is te bezoeken tijdens het Halloween Horror Festival in Movie Park Germany. Op verschillende dagen van 24 september t/m 13 november 2022. Toegangstickets zijn te bestellen via  www.movieparkgermany.de/nl. Wil je ook Secret of St. Elmo bezoeken, dan is hier een los ticket voor nodig. Deze kost 6 euro en is te bestellen via http://www.moviepark.de/extras.