Dit halloween seizoen is de derde editie van Horror Nights Traumatica. De prijzen voor deze editie zijn ondertussen bekend geworden. 
 
Entree ticket: €34,00
Entree ticket + Shoxter pass: €64,00
Not Alone Experience ticket: €249,00
 
Wat opvalt is dat prijs van het standaard entree ticket met €3,50 omhoog gegaan is. Het combinatie van entree ticket & shoxter pass is dit jaar €5,50 omlaag gegaan. De Shoxter pass geeft je 1 keer direct toegang tot alle spookhuizen.
Nieuw dit jaar is het Not Alone Experience ticket. Met een prijs van €249,00. Dit is het duurste ticket in de geschiedenis van Traumatica en Horror Nights. Maar wat krijg je voor deze prijs?
  • Entree tot Traumatica
  • Ongelimiteerde Shoxterpass
  • Toegang tot de Not Alone Experience
  • Toegang tot de VIP bar
  • Gereserveerde plaatsen bij de ice show
  • Toegang tot de VIP club
Wat op valt is dat er dit jaar een speciale experience bij Traumatica is. Afgelopen jaar gingen er al geruchten dat er een extra spookhuis was op het terrein van Traumatica. Dit spookhuis zou gepositioneerd zijn boven the Shadows en eindigen in een privé bar van de familie Mack. Dit spookhuis zou de Forbidden heten en direct boven aan de trap van het spookhuis zitten. Ook het spookhuis en de bar zijn volgens de geruchten ontworpen door de Leisure Expert Group.
Of dit ook echt de Not Alone Experience is dat zullen we gaan horen wanneer Traumatica open gaat.
Dit is niet de eerste keer dat er een extra experience voor een select groepje bezoekers wordt gebouwd bij Horror Nights. De laatste twee jaar voor Traumatica had de Horror Nights the Mansion gelegen op de berg naast waar de Resistants nu ligt. The Mansion was een mix tussen een spookhuis en escape room.
Ga jij €249,- uitgeven voor een Not Alone Experience ticket? Of kies je een normaal ticket met of zonder shoxter pass?