DippieDoe in Best verandert dit najaar in DippieBoe! Waar normaal gesproken het geluid van vrolijke kinderen en blije volwassenen door de lucht galmt, klinken er nu duistere klanken van grimmige piraten over het water en langs de bomen.

Het is weer bijna oktober. Dit is de tijd waarin enge schepsels bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen! En dit jaar wordt het grootser, enger en meeslepender dan vorig jaar.

De verhalen komen tot leven; Ontsnap aan de griezelige piraten die zich overal in het park kunnen verschuilen. Ze zijn vervloekt door een kwade zeedemoon, die de macht wil grijpen! Wanneer een duivels boek vol spookverhalen wordt opengeslagen, schieten felle vlammen de nacht in. Durf je te blijven tot het donker wordt…?

Wat is er te doen?

Tijdens DippieBoe (vanaf 18:00 uur) staat er een spookhuis in het attractiepark waar iedereen lekker kan griezelen. Zodra de klok zes keer heeft geslagen, zullen ook scare actors de scarezone betreden. Op de DippieBoerderij start er ook een griezelspeurtocht.

In het Magische DippieBoekenBibliotheek is de bliksem ingeslagen. Hierdoor zijn er boeken uit de kast gevallen en de hoofdrolspelers tot leven gewekt. Daarnaast kunnen bezoekers ook zwaardvechten. De elven nemen iedereen mee in hun wereld van zwaardvechten om de piraten te bestrijden.

Kaartverkoop is gestart

De kaartverkoop voor het spannendste Halloweenfeest speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar is begonnen. Van 25 t/m 30 oktober staat Attractiepark DippieDoe weer volledig in het teken van DippieBoe!

Profiteer tot 30 september van exclusieve Vroege Vogelspin Voordeel en scoor je tickets met 20% korting. Een dagticket voor DippieBoe kost op dit moment €13,20 en een avondticket €9,56.

Bezoek de website voor meer informatie en tickets.