Afgelopen dinsdag 10 mei 2022 werden de Scare Awards uitgereikt tijdens Europa’s grootste scare attraction conventie, ScareCON. Deze drie daagse conventie vond plaats in het Engelse attractiepark Thorpe Park. Naast veel Engelse prijzen werd er ook een award uitgereikt voor ”Best Scream Park Event – Europe”. Het Spaanse Horror Land Scream Park viel daarbij wederom in de prijzen.

Horror Land pakte vorig jaar uit met maar liefs 6 nieuwe haunted houses waaronder de goed beveiligde gevangenis van ”Hell Cell”. Het beste Europese Scream Park pakte voorgaande jaren ook verschillende prijzen tijdens ScareCON waaronder ”Best Scream Park – Europe (2020)”, ”Best Street Team Entertainment (2020)” en ”Best Horror Event”.

Naast Horror Land waren ook Traumatica, Scare Me, Scream Nights, Peur sur le Parc – Parc Astrix en The Nightmare Realm genomineerd voor de categorie ”Best Scream Park Event”.

Bekijk hier de lijst met alle winnaars.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.

Volg ons ook op de social media kanalen:

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube