Elke dag in oktober raden wij bij Scare Zone een horrorfilm aan waarmee jij de oktobermaand lekker door kan griezelen. De filmaanrader van 5 oktober is: Evil Dead

Deze heerlijke klassieker mag natuurlijk echt niet missen deze maand. Zowel het origineel uit 1981 als de remake uit 2013 zijn 2 fantastische films. Pak een bak popcorn en een drankje en geniet van de bloedspetters die op het scherm vliegen.

Omdat de klassiekers altijd lastig te vinden zijn hebben we het bij deze even over de remake uit 2013, welke gelukkig te vinden is op Videoland.

Evil Dead gaat over vijf vrienden die in een afgelegen boshut een oud, mysterieus boek vinden en wekken per ongeluk een demoon op. De duistere kracht neemt bezit van hen en er volgt een bloederige strijd op leven en dood.

Deze bloederige film is onder andere te vinden op Videoland en te huur (3,99) of te koop (9,99) bij Prime Video.

Check de trailer hieronder: