Entered staat bekend om bijzondere horror belevingen zoals ‘I Can Hear You’ en ‘The Nightmare of Eveline Shadow’. De organisatie is op dit moment bezig met een nieuwe real-life horror game genaamd ‘Demise of the Gricers’. De locatie is een klassieke, versleten en verlaten trein rangeerloods in As, België met echte treinen. Een uitgebreid verhaal en wereld wordt neergezet waarin lugubere en ontspoorde personages leven. Voor deze maniakken zoekt de organisatie naar acteurs.

De nieuwe experience is een blend tussen immersive, interactief theater en een game (zonder het digitale aspect). Ook is er overlap met escape rooms en spookhuizen. De acteurs zullen dan ook interactie met de spelers hebben. Deze dynamiek maakt het ontzettend gaaf! Het is een actieve rol en het gaat om een langdurige periode (minimaal een half jaar met kans op verlenging). Gender maakt niet uit. Meer info volgt bij de auditie.

Entered laat weten:

Wij bieden vast acteerwerk aan voor een langere periode! Eenmaal door de auditie heen, kun je dus rekenen op veel acteerwerk dat niet seizoensgebonden is. Ervaring met interactief acteren is een pré.

Naast de €16 á €18 netto per uur biedt Entered ook reiskostenvergoeding en avondeten aan. Een slaapplek wordt verzorgd in het geval er twee dagen achter elkaar geacteerd moet worden en de acteurs van ver moeten komen.

Aarzel niet langer en geef je op. Alle informatie vindt je hier. Hier kan jij je tevens opgeven.