Plopsaland De Panne organiseert elk jaar de Halloween Scare Nights. Normaal is Plopsaland een kindvriendelijk park. Alleen tijdens de Halloween Scare Nights niet.

Ook voor deze editie is Plopsaland De Panne opzoek naar Scare Actors.

Tijdens de Halloween Scare Nights op 15/10, 22/10, 29/10, 30/10 en 31/10 wordt er opnieuw flink gegriezeld in Plopsaland De Panne! Jaag je graag anderen de stuipen op het lijf en heb je geen angst in het donker? Dan ben jij dé ideale scare actor voor de Halloween Scare Nights in Plopsaland De Panne!

Als lid van het HSN Team krijg je een dagvergoeding, een maaltijdvoucher om in het park te eten en bovendien kan je op de Halloween Scare Nights al vanaf ‘s ochtends het park in om Plopsaland De Panne te verkennen!

Opgeven voor de Halloween Scare Nights kan via de volgende link.