De maand oktober staat voor Avonturenpark Hellendoorn in het teken van Halloween. Gezinnen kunnen lekker griezelen tijdens Heksendoorn. Later in de avond wordt het pas echt spannend met Screams. Vanaf 19.00 uur zullen er meer dan 150 scare actors het park gaan overnemen. Zij verdelen zich over de scare zones en spookhuizen. Wil jij hieraan meewerken? Dat kan, want Avonturenpark Hellendoorn zoekt scare actors!

Lijkt het je leuk om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen? Meld je dan voor 1 september aan als scare actor tijdens Screams en Heksendoorn. Let op, de minimale leeftijd is 18 jaar.

De audities zullen gaan plaatsvinden op 26 tot en met 28 augustus. Daarnaast zijn er ook op 2 en 3 september audities. Zorg dus dat je op een van de auditie avonden aanwezig kan zijn! Tijdens de auditie gaat er gekeken worden welke rol en locatie er het beste bij jou gaat passen.

Om aan je rol en locatie te wennen zal het park op 9 oktober een try-out avond gaan houden. Het is verplicht om hierbij aanwezig te zijn.

Het aanmeldformulier kan je hier vinden: Aanmeldformulier

Lees voor bruikbare tips zeker eens ons vorig artikel door: ‘Hoe haal je een auditie als scare actor?’

https://scarezone.nl/2021/07/14/hoe-haal-je-een-auditie-als-scare-actor/

 

Screams zal dit jaar groter dan ooit worden. Met een extra vierde spookhuis, nieuwe scare zones en walkthroughs pakt Avonturenpark Hellendoorn het groots aan.

Screams groter dan ooit in Avonturenpark Hellendoorn