De trailer van de bovennatuurlijke horrorfilm Disquiet is uitgekomen. Hoofdrollen zijn onder andere weggelegd voor Jonathan Rhys Meyers (Dracula), Rachelle Goulding (Wifelike), Lochlyn Munro (Freddy Vs. Jason), Garry Chalk (The Fly ll) en Trezzo Mahoro (Van Helsing). Wanneer de film van regisseur Michael Winnick in Nederland uitkomt is niet bekend.

In deze film van Paramount wordt Sam (Meyers) wakker na een bijna fataal auto-ongeluk. Sam ontdekt dat hij vastzit in een verlaten ziekenhuis door mysterieuze en sinistere krachten die niet van plan zijn hem te laten vertrekken… In een poging om met andere bange slachtoffers te ontsnappen komen ze personeel van het ziekenhuis tegen die alles behalve gastvrij en menselijk zijn. Is dit ziekenhuis wel echt of zitten ze gevangen in een andere nachtmerrie?

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.