Scare Productions is op dit moment bezig met de voorbereidingen op het 2-daags evenement Scream Expedition in Roermond. Dit is op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023. Het team is daarbij op zoek naar enthousiaste scare actors die bezoekers een griezelige avond willen bezorgen.

De meest duistere gedaantes gaan los tijdens beide avonden. Het event bestaat uit 2 indoor experieces, een outdoor walkthrough en een scare zone met mainstage waar de avond wordt gestart met een openingsceremonie.

Scare Productions is een non-profit organisatie. Scare actors doen dus mee op vrijwillige basis. De gehele crew wordt naderhand wel getrakteerd op een afterparty. Scare actors worden beide dagen vanaf 13:00 uur op locatie verwacht.

Heb je nog vragen of wil jij je alvast aanmelden als scare actor? Dat kan via info.scareproductions@gmail.com

Niet scaren maar wel het event bezoeken? De earl-bird ticketverkoop start op 5 juli.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.