Op zaterdag 23 september om 16:00 uur wilde ‘Traumatica’ een special livestream organiseren op hun Instagram-account. Tijdens deze livestream zou Ines Schönthaler alvast een sneakpreview geven en vragen beantwoorden over wat we dit jaar op ‘Traumatica’ kunnen gaan verwachten. Alleen kon deze livestream niet doorgaan door technische omstandigheden. De livestream is wel door ze opgenomen en online gepost op hun Instragram account.

Vlak na het begin van de livestream wordt deze verstoord door rare geluiden en een ruimteschip wat opeens tevoorschijn komt uit het niets. Wat is hier aan de hand? Wat gebeurt er boven ‘Traumatica’?

Wat gebeurt er op het terrein? Waarvoor is dit? Dat is nu nog onbekend… Misschien is het wel een nieuwe groep die binnen treedt in de wereld van ‘Traumatica’, of is het iets voor een van de huizen of shows?

DATA EN TICKETS TRAUMATICA

Traumatica start op 29 september en loopt door tot en met 11 november 2023 op elke vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is het event ook te bezoeken op 26 en 31 oktober + 2 en 9 november. De poorten openen om 18:45 uur en vanaf 19:00 uur gaan de huizen open. Tickets zijn te bestellen via deze website. Er is keuze uit verschillende tickets die elk een eigen prijskaartje met de daarbij gelinkte extra’s hebben.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.