The Horror Zone heeft een moeilijke beslissing genomen.

Het volgende bericht is te lezen op de social media van de Horror Zone:

 

THE HORROR ZONE 2020 GAAT NIET DOOR:

Met pijn in ons hart hebben wij besloten dat the Horror Zone niet plaats gaat vinden in 2020. Wij vinden de veiligheid van onze bezoekers erg belangrijk en kunnen dat binnen de beperkingen van een anderhalve-metersamenleving helaas niet garanderen.

Wij gaan deze extra tijd benutten om na te denken over een passend alternatief om the Horror Zone dit jaar toch een beetje bij de liefhebbers terug te brengen. Houd daarvoor onze social media kanalen goed in de gaten.

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid toe in deze lastige tijden en hopen jullie weer gillend en gezond terug te zien bij the Horror Zone in 2021.

Met gruwelijke groet,

De organisatie van the Horror Zone

 

Wij wensen de organisatie heel veel sterkte! En tot 2021!