Door de aanhoudende maatregelen rondom het corona virus zullen er niet veel evenementen door kunnen gaan dit seizoen. De evenementen die wel door kunnen gaan zullen de scare actors goed trainen om te kunnen scaren met corona maatregelen. Ook Toverland is hier druk mee zegt David Slob in gesprek met ScarePod.

Toverland kan scaren met corona maatregelen

Slob is creatief leider van het entertainment in Toverland. Het park gaat verschillende zones anders inrichten om de doorstroom te bevorderen. Zo zullen bepaalde gebieden eenrichtingsverkeer zijn en zullen de scares aangepast worden. Waar je in het verleden iemand in zijn of haar oor kon hijgen zal dit voortaan meer in de suspense moeten bespreekt Slob met presentator Dennis van Breukelen.

Ook zal het park de veiligheid voor de scare actors en de bezoekers blijven monitoren. Zodra het ergens te druk dreigt te worden kan het park in een zeer korte tijd een gebied afsluiten voor bezoekers.

Meer informatie en tickets over de Toverland Halloween Nights