Restaurant en tapasbar ‘Coaster’ pakt deze maand weer uit met een heuse kerstgriezelhuis. Dappere bezoekers worden hier ondergedompeld in het thema van ‘The Nightmare Before Christmas’, ‘Gremlins’ en ‘The Grinch’. Dit is een evenement van Dead inside – Horrormaze die we uiteraard kennen van hun eigen scary event.

Volgens de organisatie is het griezelhuis een mix van spanning, humor en vooral veel sfeer. Bezoekers zullen ongeveer 15 minuten nodig hebben om door het huis te lopen. Hierbij komen ze oog in oog te staan met live acteurs. Daarnaast zitten er ook de nodige effecten en andere extra’s verwerkt in het huis.

Het eerste weekend zit er inmiddels op maar er resteren nog 6 avonden. Bezoek het huis op de vrijdagen of zaterdagen van 9 tot en met 23 december. Ze zijn open vanaf 21:00 uur tot middernacht. Op zondag 25 december is er een extra draaiavond van 17:00 uur tot 22:00 uur.

Gratis entree

Net als voorgaande edities is de toegang tot het griezelhuis gratis, mits er een drankje wordt besteld van de speciale eindejaarskaart. Bij dit drankje krijgen bezoekers dan een gratis ticket om het huis te bezoeken.

Locatie

De locatie bevind zich bij bar en restaurant ‘Coaster’. Dit ligt in België en wel aan de Vlaanderenstraat 10 in Aalst. Er wordt via social media verder niets gecommuniceerd over een reservering.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en praat gezellig mee in onze Scare Network Discord server.