Over twee maanden gaan de Walibi Fright Nights weer van start. Sinds gisteren is de media campagne van Walibi Holland van start gegaan en zoals elk jaar plaatst het park verwijzigingen naar eventuele nieuwigheden in de video’s.

Eddie lijkt bezoek te krijgen van een duister schepsel in de video. Wat dit schepsel is is nog niet duidelijk in de eerste video maar dat dit een grote rol gaat spelen dit jaar was ons al bekend (lees).

Walibi Holland heeft de campagne voor de Fright Nights 2021 gestart

In de eerste video zien wij Eddie de clown met Duplo poppetjes spelen op een plattegrond van een walktrough of spookhuis met boerderijdieren. De titel bovenaan de plattegrond is: Eddies Killhouse. Het zou kunnen dat spookhuis The Villa een ander thema gaat krijgen aangezien op deze plek in een ver verleden dieren stonden.

Het meest waarschijnlijke is dat er een nieuwe experience gaat komen op de plek van de kartbaan. Vooral omdat Eddie een paar seconden later de mensen en de dieren omver rijdt met een auto. Rondom de kartbaan zijn werkzaamheden zichtbaar en ook is de jeep van de oude King Solomons Mines stuntshow naar deze locatie gesleept.

Wij zullen dit artikel elke keer bijwerken zodra er een nieuwe Fright Nights video online komt. Blijf Scarezone.nl dus checken om de videoanalyses te bekijken.

Wil je meepraten over deze of andere berichten? Check dan ons Discord kanaal via deze link

Luister je liever naar mensen uit de industrie dan moet je zeker de nieuwste aflevering van ScarePod luisteren via deze link.

Vergeet ook niet om ons te volgen op de socials! Heb je een tip voor onze redactie dan ontvangen wij deze graag via het contactformulier.