Goed nieuws! Scare Network staat sinds kort online. Dit platform is opgericht om de Nederlandse scare & Halloween industrie meer op de kaart te zetten. Met behulp van onder andere scarezone.nl proberen wij de industrie dichter bij elkaar te brengen. Maar naast je favoriete nieuwssite is er nog veel meer. Scare Network is jouw startpunt om alles rondom Halloween te ontdekken. Maar wat vindt je er nu precies?

Het platform voor nieuws, reviews en events is natuurlijk scarezone.nl. Of het nu gaat om Haunted Houses, Scare Events of Halloween feesten. Dit alles en meer verdient een plaats op deze site.

Naast scarezone.nl is er ook ScarePod. Dit is Nederlands eerste podcast over de scare en Halloween industrie. Ga met ons mee op reis naar verschillende evenementen. Ontmoet de organisatoren, acteurs en mensen achter de schermen. Of luister naar een van de discussie afleveringen.

De laatste jaren is de scare en Halloween industrie in Nederland groeiende. Om de groei van de industrie verder te stimuleren is het idee van het Scare Event ontstaan. Met het Scare Event willen wij een platform bieden waar organisatoren van evenementen samen kunnen komen, om door met lezingen en discussies de industrie naar een hoger niveau te tillen.

De afgelopen jaren zijn er verschillende Nederlandse Scare Events genomineerd voor een internationale prijs bij ScareCON. Alleen is dit tot nu altijd tot een nominatie gebleven. Daarom is het tijd voor erkenning in de vorm van de Scare Awards. Op welke punten blinken ze uit? Dat gaan we dit jaar zien.

Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Neem een kijkje op onze website en mis niets meer!

Discord

Een kleine twee maanden geleden zijn we begonnen aan onze Discord server. En we kunnen met trots zeggen dat we groeien! Het aantal leden stijgt op het moment van schrijven richting de 150 gebruikers. Dank jullie wel hiervoor! Op deze server hoort iedereen zich thuis te voelen en kan er over alles wat maar met Halloween te maken heeft gesproken worden. Zowel liefhebbers, scare-actors als organisatoren dragen dagelijks hun steentje bij. Of het nu gaat over nieuws, events, ScarePod afleveringen, audities en/of props, alles wordt besproken. Naast het lezen en typen kan je ook deelnemen aan verschillende voice chat kanalen. En daar wordt dagelijks gretig gebruikt van gemaakt. Dit doet ons goed om te zien!

Wordt ook deel van de Scare Network familie en join de server! Op deze manier mis je helemaal niets meer en ben je als een van de eerste op de hoogte over alles wat maar met Halloween te maken heeft.

De uitnodiging voor deze Discord server is te vinden op www.scarenetwork.nl