De eerste editie van Freaky Farm Night staat om de hoek, vrijdag 17 en zaterdag 18 september is het zover! Deze twee avonden kunnen bezoekers genieten van een unieke horrorbeleving in het maisdoolhof. De vele acteurs staan klaar om je de stuipen op het lijf te jagen. Dompel je onder in deze unieke wereld en beleef een geweldige avond boordevol schrik- en lachmomenten!

Freaky Farm Night is een horrorevenement dat je zintuigen zal prikkelen. Het maisdoolhof is in een griezelig jasje gestoken. Ook kun je tijdens Freaky Farm Night even bijkomen van de schrik onder het genot van een hapje en een drankje.

What happened on the farm is een maisdoolhof dat omgetoverd is tot een uniek horrordoolhof. Jij gaat op bezoek bij de boerderij waar de laatste tijd vreemde dingen gebeuren. Professoren zijn aan het experimenteren op etenswaren omdat deze schaars worden. Dit heeft een positief effect gehad op het mais! Echter zijn ze er achter gekomen dat er ook wat bijwerkingen zijn… Je wordt uitgenodigd een kijkje te nemen bij de boerderij van de heer de Vries… Of alles volgens plan gaat, is nog maar de vraag… Durf jij het aan?

Over Freaky Farm Night x Scare Me
Freaky Farm Night is een project van de Patrijs Catering Events. Met de unieke locatie van een maisdoolhof konden zij het idee van een horrorevent niet weerstaan. Na wat zoekwerk kwamen zij uit bij Scare Me en dus bij Perry Mulder. Hierna is er besloten om de handen ineen te slaan en een gruwelijk evenement neer te zetten.

Scare Me is dus een project van Perry Mulder. Met jarenlange ervaring in het acteren en produceren, is Scare Me de verwezenlijking van Perry’s droom om een eigen horrorevenement neer te zetten. Met een enorme dosis passie, fantasie en creativiteit, samen met een team van enthousiastelingen heeft Perry Scare Me bedacht, eigenhandig in elkaar getimmerd en geëxploiteerd. Het evenement wordt met een enorme liefde voor entertainment en aandacht voor detail neergezet. Perry en zijn team hebben zelfs de award Best Maze 2020 met hun spookhuis “Writers Block” gewonnen.

Het maisdoolhof is onderdeel van Buitenplaats TOF. Dit ligt in de Tolhuislanden, het prachtige agrarische buitengebied ten noorden van Zwolle.

Ook geïnteresseerd? We zien je graag verschijnen op Freaky Farm Night!

Data: 17 & 18 september van 20:00 – 00:00.
Locatie: Tolhuisweg 3, 8028 RK Zwolle
Leeftijd: (Advies zonder ouderlijk toezicht) vanaf 16 jaar
Prijs: Een ticket kost €17,95; deze zijn online te bestellen op  www.freakyfarmnight.nl
Telefoon: 0522-463412 de Patrijs Catering / 06-26582353 Scare Me
Email: info@depatrijscatering.nl / perry.mulder@scareme.nl