Museum The Upside Down in Amsterdam wordt met Halloween flink op zijn kop gezet. Hier komt een haunted house te staan met een ijzersterk verhaal. Het zal een walking experience worden met verschillende kamers en geweldige schrikmomenten.The Army of Horror is een exclusief evenement tijdens Halloween. The Experience wordt getransformeerd tot de donkerste versie met griezelige acteurs.

”Een leger waar we de regels verknoeien. Er zijn geen grenzen en geen terughoudendheid – we zijn hier om u te storen. Het is alleen een kwestie van perspectief. In een oogwenk zou u bij ons aan de donkere kant kunnen staan. Dus wees voorzichtig… voordat je het weet, zie je niets dan duisternis”.

The Upside Down Amsterdam staat bekend om zijn vrolijke, bruisende en kleurrijke energie, waarbij mensen 360 dagen per jaar de ervaring verlaten met niets anders dan een stralende glimlach.

Maar Raad eens? Tijdens deze exclusieve 5 dagen Halloween neemt The Army of Horror de hele ervaring over. Ze nemen bezoekers mee op een reis door hun verwrongen en griezelige horrorwereld.

Data en prijs Upside Down

Woensdag 27 oktober 20:00 uur

Donderdag 28 tot en met zondag 31 oktober 12:00 -00:00 uur

Ticketprijs: €24,95

Kijk voor meer informatie op de website.

Heb je interesse om als scare actor op dit event aanwezig te zijn? Meld je aan als scare actor via armyofhorror@the-upsidedown.com. Of stuur een app naar 06-11053319. Hierna ontvang je een aanmeldformulier.

Kostuums en grime wordt ter plekke verzorgd.

Wil je altijd op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Halloween? Volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.