Acteurs van de Boo-Crew kennen we van verschillende events. Een van de bekendste is natuurlijk het Duitse Heide Park. Tijdens het Scare Event van 15 april 2023 namen zij nog de Scare Award voor ‘Best European Event’ (Halloween Heide Park) in ontvangst. Vanaf september kunnen we dit team ook weer op een andere locatie tegenkomen, namelijk het horrormaislabyrinth van Blocks Hofladen in het plaatsje Winsen.

Het team van de Boo-Crew staat op 15 september in het horror doolhof met als thema Psycho. Zij zullen het bloed van bezoekers laten bevriezen en zorgen voor een angstaanjagende ervaring. En het team geeft alvast een tipje van de sluier:

Het zou best kunnen dat je in het donker één of ander van onze bekende personages van vervlogen tijden tegenkomt.

Kaarten zijn beperkt beschikbaar en kosten in de voorverkoop €23,-. Bestel ze hier.

Waar is de experience eigenlijk? Het doolhof ligt aan de Pappelweg, 21423 Winsen (Luhe).

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 600 leden.