Dit jaar krijgen bezoekers toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Walibi Holland zal hierbij bezoekers om een coronatoegangsbewijs vragen.

Alleen samen met een coronatoegangsbewijs, een legitimatiebewijs en een geldig entreeticket, krijgen bezoekers toegang tot het pretpark uit de Polder. Voor Internationale bezoekers geldt dat er toegang verkregen kan worden met een Digitaal Corona Certificaat.

Coronamaatregelen kunnen in aanloop naar het evenement in overleg met de overheid worden aangepast.

Met het invoeren van deze maatregel is het niet meer nodig om 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Ook is het niet meer verplicht om virtueel te wachten voor een attractie. Bezoekers moeten nu nog gebruik maken van de gratis Fastlane service. Tijdens Halloween gaan alle wachtrijen weer open. Er hoeft dan niet meer een reservering gemaakt te worden om een ritje in een van de grotere attracties te maken.

De Halloween Fright Nights in Walibi Holland zal om te beginnen gaan plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 oktober 2021. Daarnaast is het grootste horror evenement van Nederland ook op 16 tot en met 31 oktober. Dit is op alle donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het park is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de website van Walibi Holland.

Het park is sinds zondag begonnen met de campagne rondom het grootste horror evenement van Nederland. Eerder vandaag liet Walibi Holland al informatie los over de voorverkoop.

Kaartverkoop Halloween Fright Nights start morgen

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.