The Horror Experience is een spookhuis in Sportfun, Joure. Met 40 scare actors is het event dit jaar extra uitgedost. Bezoekers zullen een uitweg moeten vinden langs alle enge figuren en griezelige kamers.

Kapitein Willem van het schip De Vliegende Hollander neemt je mee in een tijdreis langs zijn gruwelijke verleden. Je komt zijn vervloekte bemanning tegen zoals De Witte Wiefen, Queen Mary, The Undead Army en nog meer angstaanjagende figuren.

Naast The Horror Experience is er ook aan de jongere kinderen gedacht. Op zaterdag wordt er een speciale kindermiddag georganiseerd! Met een gematigde versie van de het spookhuis kunnen jongere kinderen op zaterdagmiddag het “doolhof” betreden. Spokenjacht is een speurtocht, maar in plaats van op zoek te gaan naar posten moeten de kinderen in het spookhuis op zoek gaan naar spoken. Van de spoken moeten de kinderen een stempel weten te bemachtigen.

Data:

22 tot en met 24 oktober 2021.

De precies tijdstippen zijn nog niet bekend.

Kijk voor meer info op de website

 

Wil je op de hoogte blijven over alles wat met Halloween te maken heeft? Sluit je aan op onze Discord server en praat mee.