Elk jaar komt de bekende vraag wel weer eens voorbij: ”Waarom doet de Efteling niets met Halloween?”. In de podcast van Kleine Boodschap staat de laatste aflevering geheel in het teken van Halloween in de Efteling. Hosts Paul Sprangers en Tim Hinssen ontvangen Dennis van Breukelen en presenteren hun ideeën over dit horrorfeest in het bekende sprookjespark.

In aflevering 241 legt Dennis uit waar Halloween vandaan komt en hoe dit naar Nederland is overgewaaid. Steeds meer pretparken pakken tijdens Halloween uit met een griezelig programma voor jong en oud. Past Halloween ook bij de Efteling? Zowel Paul, Tim als Dennis komen met een concept over hoe dit feest er dan uit zou moeten zien in het park. Moet het park kiezen voor een kindvriendelijke variant of kan het een combinatie worden wat ook voor de wat oudere bezoekers aantrekkelijk is? Het park heeft er mogelijkheden genoeg voor. Ontmoet bijvoorbeeld Hugo bij Villa Volta, bezoek het spookhuis over de Witte Wieven of loop door het maisdoolhof.

Benieuwd naar de ideeën? Beluister de aflevering dan via https://kleineboodschap.com/afleveringen of via jouw favoriete podcast app.

Blijf altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Halloween en volg ons op:

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

En wil je echt als eerste alles weten? Lees en praat mee op onze Discord server.

Praat mee op Discord!